Current Werkt is winnaar van de Nieuwe Helden-prijs

De prestigieuze Nieuwe Helden-prijs is gewonnen door Current Werkt. Deze bijzondere prijs is verbonden aan VNO-NCW West en draait om ondernemingen die nog jong en/of relatief klein in omvang mogen zijn, maar die bovenal innovatief zijn en een positieve impact maken op een maatschappelijk relevant thema.

Winnaar Current Werkt is een vooruitstrevend uitzendbureau met een maatschappelijke opdracht, op weg naar een meer inclusieve samenleving. Zij helpen kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan, specifiek mensen met een detentieachtergrond. Niet zomaar een uitzendbureau dus en het slagingspercentage is bovendien bijzonder hoog én het terugval-percentage uitzonderlijk laag. ‘Van detentie naar potentie’ is hun prachtige motto!